Brief ‘uw hypotheek d.d. 30 maart 2021’

Heeft u van ons de brief ontvangen over uw hypotheek en is deze brief toch niet helemaal duidelijk? Wij leggen het u graag uit!

Eind 2016 heeft Ger de Kruijf van Hypotheek centrum Amstelveen (HcA) gekozen te gaan genieten van zijn pensioen en heeft hij de belangenbehartiging c.q. zorgplicht overgedragen aan KZN Assurantie & Advies. Samen met HcA hebben wij u daarover een brief gestuurd.

KZN staat voor Kwaliteit, Zorgplicht en Neutraliteit. KZN heeft een kwalitatief sterk team van specialisten op het gebied van assurantiën, hypotheken, financiële planning en pensioenen. KZN is een volledig onafhankelijk assurantie- en advieskantoor.

Waarom heeft u van ons een brief ontvangen?

Zoals eerder aangegeven heeft u in het verleden uw hypotheek afgesloten via HcA. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij u verzocht gegevens te verstrekken, zodat wij de mogelijk ontbrekende of verouderde gegevens kunnen corrigeren. Bovendien hebben wij u gevraagd een aanvullende opgave te doen van uw wensen ten aanzien van uw hypotheek of mogelijk ook nog ten aanzien van uw verzekeringen. De huizenmarkt staat behoorlijk onder druk en de hypotheekrente staat laag, dus is een extra controle op de bestaande hypotheek een must en behoort tot onze zorgplicht.

Heeft u inmiddels een andere financieel dienstverlener?

Geen enkel probleem! Een telefoontje of mailtje is voldoende. Wij zullen in dat geval uw persoonlijke gegevens verwijderen.

Het kan zijn dat u toch gebruik wenst te maken van ons aanbod om als oud HcA relatie 10% korting te ontvangen op uw huidige verzekeringspakket. Hoe dat werkt leggen wij u graag persoonlijk uit. Neemt u dan even contact met ons op.