Bij de specialisten van KZN krijgt u deskundig advies wanneer u een inboedelverzekering wilt afsluiten in Aalsmeer en omgeving. Een inboedelverzekering dekt onder andere de schade aan uw spullen door de in de polis opgenomen risico’s. Hierbij kunt denken aan brand, diefstal, bliksem of vorst. Met meer dan 30 jaar ervaring in assurantiebemiddeling in huis kunnen wij u in Aalsmeer uitstekend helpen met het voorzien van deskundig advies bij het afsluiten van een inboedelverzekering.

  • Zowel voor zakelijk als privé
  • Betrouwbaar advies
  • Oplossing op maat

Bij een kop koffie regelen wij alles.

Snel en goed. Gun uzelf de aandacht van professionals!

Uw inboedelverzekering afsluiten bij onze specialist in Aalsmeer

Wanneer u een inboedelverzekering gaat afsluiten in Aalsmeer. of elders in de omgeving. wilt u natuurlijk zo goed mogelijk verzekerd zijn. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Op onze website hebben wij diverse documenten om te downloaden. Zo hebben we ook een productwijzer over de inboedelverzekering. In dit document leest u onder andere van welke factoren de hoogte van de premie afhankelijk is en wat er, naast de schade, nog meer van de premie wordt betaald. Het is goed mogelijk dat de polisvoorwaarden bij elke verzekeraar anders zijn. Lees daarom altijd de polisvoorwaarden goed door. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over de volgende verzekeringen:

Maak een afspraak voor een welkomstgesprek

Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd bent? Maak dan een afspraak met onze specialisten voor een deskundig advies. Wij plannen graag een persoonlijk en laagdrempelig welkomstgesprek in Aalsmeer in waarin word gekeken naar uw behoeften en waarin wij de nodige uitleg geven zodat alles duidelijk voordat u een inboedelverzekering gaat afsluiten. Op basis van dit gesprek geven wij een passend advies. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0297) 36 75 70 of vul ons contactformulier in.