Een hypotheek is bijzonder persoonlijk. U gaat voor lange tijd een verplichting aan. Deze verplichting kost geld, maar u bezit ook iets: uw eigen huis!

De hoogte van een hypotheek hangt van diverse factoren af. Om deze reden heeft KZN een heel traject opgezet dat wij stapsgewijs met u zullen doorlopen. Wat zijn uw wensen en wat is uw huidige situatie? In dit traject regelen wij alles voor u met betrekking tot het aanvragen van de hypotheek.

Van aanvraag bij de geldgever tot en met de dag van de transportakte bij de notaris. Rekening houdend met belangrijke deadlines en alles wat daar bij komt kijken.

  • Zowel voor zakelijk als privé
  • Betrouwbaar advies
  • Oplossing op maat

Bij een kop koffie regelen wij alles.

Snel en goed. Gun uzelf de aandacht van professionals!

Uw inboedelverzekering afsluiten bij onze specialist in Aalsmeer

Wanneer u een inboedelverzekering gaat afsluiten in Aalsmeer. of elders in de omgeving. wilt u natuurlijk zo goed mogelijk verzekerd zijn. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Op onze website hebben wij diverse documenten om te downloaden. Zo hebben we ook een productwijzer over de inboedelverzekering. In dit document leest u onder andere van welke factoren de hoogte van de premie afhankelijk is en wat er, naast de schade, nog meer van de premie wordt betaald. Het is goed mogelijk dat de polisvoorwaarden bij elke verzekeraar anders zijn. Lees daarom altijd de polisvoorwaarden goed door. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over de volgende verzekeringen:

Maak een afspraak voor een welkomstgesprek

Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd bent? Maak dan een afspraak met onze specialisten voor een deskundig advies. Wij plannen graag een persoonlijk en laagdrempelig welkomstgesprek in Aalsmeer in waarin word gekeken naar uw behoeften en waarin wij de nodige uitleg geven zodat alles duidelijk voordat u een inboedelverzekering gaat afsluiten. Op basis van dit gesprek geven wij een passend advies. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0297) 36 75 70 of vul ons contactformulier in.